2017-10-19 10:27Press release

Audio Pro Addon C-Sub-Mäktig bas ur liten trådlös låda

null

Nu kommer svenska Audio Pro med en trådlös subwoofer. C-Sub levererar ett bastryck som känns i hela kroppen.

Audio Pro lanserar nu sin första trådlösa subwoofer anpassad till företagets övriga trådlösa högtalare för multiroom.

- Audio Pro började en gång i tiden sin högtalartillverkning med aktiva subwoofers och vår styrka är stort ljud ur små lådor. Nu har vi fört vidare vårt arv och tekniken till de nya trådlösa multiroom-högtalarna. Vi satsar på ny teknik, stort ljud och design, säger Jens Henriksen, global försäljnings- och marknadsdirektör på Audio Pro.

Addon C-Sub är en kub med måttet 23 cm runt om. Det är en liten bashögtalare som är lättplacerad både när det gäller design och utrymme. Subwoofern är ett perfekt komplement till Audio Pros trådlösa serie högtalare, särskilt i större rum där man vill ha mer bas. C-Sub kan kopplas till högtalare i flera olika rum och där var och en kan välja den musik man vill höra.

Audio Pros högtalare kan alla spela musik från olika strömmande internetkällor eller via dator eller telefon. All musik kontrolleras via Audio Pros egen app, både för iOS och Android. Man kan även använda AirPlay eller Spotify Connect för att spela musik.

– Med vår teknik och akustisk kunskap utmanar vi de stora globala aktörerna. Vi finns nu på 45 marknader inklusive Audio Pro Inc i USA och är på väg in i fler marknader. Nästa år kommer det nya produkter som bland annat stöder Amazons röststyrning Alexa, säger Jens Henriksen.

Lansering samt priser:

Oktober 2017
Ca pris: 4 000 kr inkl moms

 

 

 

 

För ytterligare information, kontakta:

-Jens Henriksen, global försäljnings- och marknadsdirektör, tel 0705-43 83 00, jens.henriksen@audiopro.se

-Mathias Pantzar, Creative Director, tel 0706-39 79 46, mathias.pantzar@audiopro.se

-Lennart Thulin, presskontakt Norsholmen AB, tel 0705-106 106, lennart.thulin@norsholmen.se

 

 

 

FAKTA Addon C-Sub

Ingångar för trådlös wifi eller RCA kabel anslutning

Frekvensområde 30-120 Hz, variabel crossover 50-120 Hz, variabel phase 0-180 grader

Nätverk 802.11 b/g/n, 2.4 GHz

Förstärkare 200 watt digital klass D, bas 6,5 tum långslagig, slavbasar 2x7,5 tum

Ljudformat: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless

Mått 230 mm hög, 230 mm djup och 230 mm bred

Finns i vitt, svart eller grått

 

 

Om Audio Pro
Svenska Audio Pro har byggt och utvecklat högtalare sedan1978. Från subwoofers och analoga stereohögtalare har företaget de senaste åren tagit steget över till multiroom och trådlösa högtalare. Nu är Audio Pro en av de större aktörerna i sin bransch och har de senaste åren fått en rad utmärkelser för sina produkter från media i hela världen. Audio Pro finns i nuläget på 45 marknader i världen.

 

 

 About Audio Pro

AUDIO PRO AB är ett svenskt ljudföretag med djupa rötter i HiFi-traditionen. Audio Pro har designat, utvecklat och tillverkat högtalare sedan 1978 och exporterar idag till över 45 länder. Audio Pro lanserade på 70-talet en rad aktiva högtalare som med avancerad teknologi och hög ljudkvalité har blivit milstolpar i högtalarhistorien. Idag är Audio Pro ett starkt och innovativt företag som drivs av en utpräglad entreprenörsanda där aktiva högtalare återigen står i fokus, nu med trådlösa möjligheter.


Contacts

Maria Tullgren
Press Contact
Maria Tullgren
Jens Henriksen
Chief Sales & Marketing Officer
Jens Henriksen