2014-09-04 08:39Press release

AUDIO PRO ADDON T20 - stilren trådlös högtalare med massivt ljudtryck

null

HELSINGBORG, Sverige 4:e September – Svenska Audio Pro lanserar sitt senaste tillskott inom aktiva trådlösa högtalare - Addon T20, en högpresterande hifi-högtalare som erbjuder den senaste Bluetooth 4.0 standarden med aptX®. Spela musik trådlös, och ge samtidigt din TV fantastiskt ljud. Addon T20 är en kvalitetshögtalare i mattlackat träkabinett och detaljer i massiv aluminium.


ALLT DU BEHÖVER LJUDMÄSSIGT I DITT HEM
Addon T20 en golvstående högtalare i den mycket framgångsrika Addon-serien. Där ingår bland annat den mångfaldigt belönade Addon T10, som blev Årets Trådlösa Högtalare 2013/2014 (Ljud&Bild). Samma okomplicerade design men i ett större format som är formgivet för att enkelt få fantastiskt ljud också till TV och film. Med 4 ljudingångar, varav två är optiska TOSLink ingångar, har Addon T20 inkopplingsmöjligheter som få andra trådlösa högtalare. Anslut din TV och en Apple TV optiskt, och ytterligare ljudkälla via 3.5mm ingången så är ditt hem fullt uppkopplat för alla ljudbehov.  Addon T20 är det enda du behöver för att få bra ljud till TV, film och spela trådlös musik från t ex Spotify. Och att slippa alla kablar gör underverk för inredningen.


TRÅDLÖS ENKELHET
Med Bluetooth® 4.0 och aptX® låter Addon T20 användare att strömma sin musik trådlöst i hög kvalitet från alla enheter som har Bluetooth. Användare av iOS®, Android®, Windows Phone® och Mac/PC kan njuta av sin musik trådlöst på ett enkelt och roligt sätt. Ladda smidigt de flesta smartphones med USB kontakten på baksidan.

LJUDKVALITET MED MAXAT LJUDTRYCK
Audio Pros specialitet sedan 1978 är stort ljud från små högtalare. Våra ingenjörer har optimerat den akustiska designen för att återge en fantastisk dynamik, djup bas och ljudtryck i överflöd. Avancerad ljudteknologi och akustisk erfarenhet ger en högtalare med enkelt handhavande och massor av musikalisk njutning. Addon T20 är en välljudande hifihögtalare som, trots sin ringa storlek, levererar ett otroligt kraftfullt  ljudtryck. Mycket ljud för pengarna helt enkelt.

REN OCH AVSKALAD DESIGN
Addon T20 är medvetet formgiven för att direkt identifieras som en högtalare, snarare än ett rymdskepp som många av dagens högtalare. Med en ärlig form och mattlackad i vitt eller svart kommer Addon T20 att förhöja musikupplevelsen i hem med en naturligt okomplicerad form, mycket hög ljudkvalité och enkelt handhavande. Addon T20 är svagt lutad bakåt för att få bättre spridning av ljudet i lyssningsnivå. För att formen ska vara så ren som möjligt är IR-mottagare och LED inbyggda i diskanten, och en diskret placerad kontrollpanel finns på baksidan. Fjärrkontrollen i massiv fräst aluminium ger en skön tyngd och problemfri kontroll över alla funktioner, inklusive inställning av bas- och diskantnivåer. 

Ca pris inkl moms 6500 kr. Svart eller vit matt lack.
Finns tillgänglig hos Elgiganten och utvalda återförsäljare under oktober/november 2014. 

SPECIFIKATIONER
Typ: Aktiv stereo högtalarpar med basreflex
Förstärkare: Digital Klass D förstärkare, 2 x 60W
Diskant: ¾” soft dome med dubbla kammare
Woofer: 2 x 4 1/2”
Frekvensområde: 32- 25.000Hz
Delningsfrekvens: 2.900Hz
Dimensioner HxBxD: 832 x 190 x 210 mm
Ingångar: Bluetooth standard V4.0 + EDR med apt-X codec och Aux In RCA, 2 x TOSLINK optisk digital (endast PCM)
Utgångar: RCA Sub Out och USB DC OUT /max 5V 1000mA

För mer information:
Steinar Arnason, steinar.arnason@audiopro.se
Mathias Pantzar, Presskontakt, mathias.pantzar@audiopro.se


AUDIO PRO AB är ett svenskt ljudföretag med djupa rötter i hifitraditionen. Audio Pro har designat, utvecklat och tillverkat högtalare sedan 1978 och exporterar idag till över 30 länder. Audio Pro lanserade på 70-talet en rad aktiva högtalare som med avancerad teknologi och hög ljudkvalité har blivit milstoplar i högtalarhistorien. Idag är Audio Pro ett starkt och innovativt företag som drivs av en utpräglad entreprenörsanda där aktiva högtalare återigen står i fokus, nu med trådlösa möjligheter.


About Audio Pro

AUDIO PRO AB är ett svenskt ljudföretag med djupa rötter i HiFi-traditionen. Audio Pro har designat, utvecklat och tillverkat högtalare sedan 1978 och exporterar idag till över 45 länder. Audio Pro lanserade på 70-talet en rad aktiva högtalare som med avancerad teknologi och hög ljudkvalité har blivit milstolpar i högtalarhistorien. Idag är Audio Pro ett starkt och innovativt företag som drivs av en utpräglad entreprenörsanda där aktiva högtalare återigen står i fokus, nu med trådlösa möjligheter.


Contacts

Maria Tullgren
Press Contact
Maria Tullgren
Jens Henriksen
Chief Sales & Marketing Officer
Jens Henriksen