2017-11-27 10:57Press release

Audio Pro i nytt samarbete med Telia för gemensam satsning på multiroom-högtalare

null

Audio Pro har inlett ett helt nytt samarbete med Telia som innebär att trådlösa multiroomhögtalare kommer att finnas till försäljning i alla Telias butiker över hela Sverige. De nya trådlösa högtalarna som streamar musik via wifi och bredband är framtiden för svenska hem.

 

Trådlösa högtalare som strömmar musik via bredband är den ljudlösning som allt fler väljer både i hemmiljö och på arbetsplatser.

– Vi är mycket stolta över att få vara en del i Telias framsynthet och satsning på kvalitativt digitalt ljud och smarta ljudlösningar, säger Jens Henriksen, global försäljnings- och marknadsdirektör på Audio Pro. Telia är ett mycket starkt varumärke och en av de viktigaste leverantörerna av bredband i Sverige. Vi har en högtalarlösning som passar väl in i Telias bredbandssatsning och Telias kompetens och teknik matchar våra multiroomhögtalare.

Audio Pros trådlösa multiroomhögtalare styrs individuellt och kan spela pop i ett rum, klassisk musik i ett annat rum och dragspel i ett tredje. Varje högtalare med den volym man vill ha i just det rummet. Alternativt grupperar man dom och får samma musik i hela huset. Högtalarna kan fås i flera olika färger för att passa i olika miljöer. Samtliga högtalare är trådlösa och strömmar musiken från bredband och wifi.

Audio Pros breda sortiment av trådlösa högtalare finns nu i Telias samtliga butiker i Sverige.

För ytterligare information, kontakta:

- Jens Henriksen, global försäljnings- och marknadsdirektör, tel 0705-43 83 00, jens.henriksen@audiopro.se
- Lennart Thulin, presskontakt Norsholmen AB, tel 0705-106 106, lennart.thulin@norsholmen.se

 

 

Om Audio Pro

Svenska Audio Pro har byggt och utvecklat högtalare sedan1978. Från subwoofers och analoga stereohögtalare har företaget de senaste åren tagit steget över till multiroom och trådlösa högtalare. Nu är Audio Pro en av de större aktörerna i sin bransch och har de senaste åren fått en rad utmärkelser för sina produkter från media i hela världen. Audio Pro finns i nuläget på 45 marknader i världen. Enkelt att sköta. Roligt att lyssna på.

 

 

 About Audio Pro

AUDIO PRO AB är ett svenskt ljudföretag med djupa rötter i HiFi-traditionen. Audio Pro har designat, utvecklat och tillverkat högtalare sedan 1978 och exporterar idag till över 45 länder. Audio Pro lanserade på 70-talet en rad aktiva högtalare som med avancerad teknologi och hög ljudkvalité har blivit milstolpar i högtalarhistorien. Idag är Audio Pro ett starkt och innovativt företag som drivs av en utpräglad entreprenörsanda där aktiva högtalare återigen står i fokus, nu med trådlösa möjligheter.


Contacts

Maria Tullgren
Press Contact
Maria Tullgren
Jens Henriksen
Chief Sales & Marketing Officer
Jens Henriksen