2015-09-02 14:42Press release

KOMPAKT, KRAFTFULL OCH STILREN - NY TRÅDLÖS HÖGTALARE FRÅN AUDIO PRO PRESTERAR TUNGT LJUD

null

ADDON T14 är det senaste tillskottet i Audio Pros prisbelönta Addon serie med välljudande och strikt skandinaviskt formgivna trådlösa högtalare. Med ett enkelt handhavande, ett sobert utseende och ljudegenskaper som överraskar de mest inbitna hifi-entusiaster sätter T14 en helt egen standard vad gäller trådlöst ljud hemma.

Kompakt, stilren och med massor av inkopplingsmöjligheter, Addon T14 är en mångsidig trådlös stereo högtalare med ett genuint tungt hifiljud. En högtalare att ansluta till TV’n och få väsentligt bättre ljud till film och TV, samtidigt som du kan streama musik trådlöst. Perfekt som monitor i en seriös hemmastudio. Med Addon T14 kan du ansluta i princip vad som helst; en skivspelare, cd-spelare, mixer, TV, Apple TV, dator eller spela trådlöst i hög kvalitet via Bluetooth med aptX®. Addon T14 är det enda du behöver för att få bra ljud till TV, film och spela trådlös musik från t ex Spotify. Och att slippa alla kablar gör underverk för inredningen.

Modernt formgiven men samtidigt ett drag av det klasssiska. Addon T14 är medvetet formgiven för att direkt identifieras som en högtalare, snarare än ett rymdskepp som många av dagens högtalare. Med en ärlig form och mattlackad i vitt eller svart kommer Addon T14 att förhöja musikupplevelsen i hem med en naturligt okomplicerad form, mycket hög ljudkvalité och enkelt handhavande. För att formen ska vara så ren som möjligt är IR-mottagare och LED inbyggda i diskanten, och en diskret placerad kontrollpanel finns på baksidan. Fjärrkontrollen i massiv fräst aluminium ger en skön tyngd och problemfri kontroll över alla funktioner, inklusive inställning av bas- och diskantnivåer.

”Addon T14 ansluter till vår framgångsrika Addon serie och ger trådlöst ljud ett nytt ansikte. Den skandinaviska och uppskattade formen hos övriga Addon högtalarna återfinns även hos T14. Vi är mycket stolta över T14s prestanda, både vad gäller ljudkvalité och ljudtryck. Det ska vara enkelt och roligt att lyssna på sin musik trådlöst.” säger Mathias Pantzar, Creative Director på Audio Pro.

 • Kompakt storlek med tungt hifi-ljud
 • Dubbla optiska ljudingångar
 • Träkabinett i matt lackad finish
 • Fjärrkontroll i solid aluminium
 • Extra kontrollpanel dold på baksidan
 • Addon T14 finns tillgänglig i följande färger: Arctic White och Coal Black

  Addon T14 finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare under augusti 2015.
  Rekommenderat cirkapris: 3.995 SEK (inkl. moms)

  SPECIFIKATIONER
  Typ: Aktiv stereo högtalarpar med basreflex
  Förstärkare: Digital Klass D förstärkare, 2 x 50W
  DSP: Ja
  Diskant: ¾” textil dome diskant med dubbla kammare
  Woofer: 4.5” bas
  Frekvensområde: 45 - 25.000Hz
  Delningsfrekvens: 2.800Hz
  Dimensioner HxBxD: 220 x 150 x 195 mm
  Ingångar: Bluetooth standard V4.0 + EDR med aptX® codec,
  Aux In 3.5mm stereo, 2 x TOSLink optisk digital (endast PCM)
  Utgångar: USB för smartphoneladdning. DC OUT/max 5V 1000mA.

 • AUDIO PRO AB är ett svenskt ljudföretag med djupa rötter i hifitraditionen. Audio Pro har designat, utvecklat och tillverkat högtalare sedan 1978 och exporterar idag till över 30 länder. Audio Pro lanserade på 70-talet en rad aktiva högtalare som med avancerad teknologi och hög ljudkvalité har blivit milstoplar i högtalarhistorien. Idag är Audio Pro ett starkt och innovativt företag som drivs av en utpräglad entreprenörsanda där aktiva högtalare återigen står i fokus, nu med trådlösa möjligheter.


  About Audio Pro

  AUDIO PRO AB är ett svenskt ljudföretag med djupa rötter i HiFi-traditionen. Audio Pro har designat, utvecklat och tillverkat högtalare sedan 1978 och exporterar idag till över 45 länder. Audio Pro lanserade på 70-talet en rad aktiva högtalare som med avancerad teknologi och hög ljudkvalité har blivit milstolpar i högtalarhistorien. Idag är Audio Pro ett starkt och innovativt företag som drivs av en utpräglad entreprenörsanda där aktiva högtalare återigen står i fokus, nu med trådlösa möjligheter.


  Contacts

  Maria Tullgren
  Press Contact
  Maria Tullgren
  Jens Henriksen
  Chief Sales & Marketing Officer
  Jens Henriksen