2017-03-31 13:45Press release

SPELA MUSIK I ALLA RUM MED BRA LJUD - AUDIO PRO CONNECTED FÖR MULTIROOM HIFI

null

AUDIO PRO LANSERAR TRÅDLÖST MULTIROOM system för ljud i alla rum. Sedan våra första trådlösa högtalare i Living serien som släpptes redan 2008 har vi varit passionerade anhängare av trådlöst ljud. Med högtalarna Addon C5, C10 och mutliroomspelare Link1 tar vi nu steget mot evn komplett multiroom lösning. Som styrs via världens enklaste app. Eftersom vi är Audio Pro finns det också en rad praktiska lösningar för att fylla ditt hem med perfekt hifi ljud på fler sätt.

”Efter ha designat trådlösa högtalare i nästan 10 år, och sett en enorma förändring i vår bransch, men framförallt förändringen på hur vi lyssnar på musik, är det extra roligt att lansera vårt nya multiroom-system. Vi är beredda att låta musiken ta plats i våra hem igen, och enkelt kunna spela vad vi vill, när vi vill. Med C-serien kan man också spela var man vill i hela sitt hem. Att koppla ihop högtalarna med varandra är enkelt, och låta musiken fylla hemmets alla rum”, säger Stefan Pantzar, VD på Audio Pro AB.

Högtalarna C5 och C10
Addon C5 och C10 är i grunden konstruerade som våra enklare Bluetooth högtalare T5 och T10. Samma prisvinnande design och ljudkvalitet. Men med den stora skillnaden att de är sprängfyllda med teknik för wifi och multiroom-spelande. Vårt långa erfarenhet inom akustik och ljudåtergivning ger högtalarna ett detaljrikt och dynamiskt ljud som känns, inte bara hörs.

Multiroom spelaren Link1
Med Link1 gör du vilken ljudpryl som helst till en del i Audio Pro multiroom systemet. Anslut till aktiva högtalare, stereo, radio eller receiver. Så länge de bara har en ljudingång kan de alla bli multiroom-spelare i nätverket.

App för iOS® och Android®
Vår app är enkel. Vi vet att alla säger det, men vår är verkligen just det, från set-up till att använda. Vi vill att våra produkter ska vara enkla att njuta av, inget krångel, rakt på bara lyssna på musik. Med appens 3 vyer väljer du enkelt vad som ska spelas, och vart det ska spelas. Du kan gruppera högtalare, spela till alla samtidigt, eller olika användare spelar sin egen musik till olika högtalare. Välj lätt höger/vänster eller stereo.

Spela allt vad du har
I appen finns en rad inbyggda musiktjänster för både musik och radio.
Vi har kanske inte varenda liten musiktjänst, men vi har dom som räknas.
Som Spotify®, Tidal®, TuneIn®, Deezer® med flera.
Med Spotify Connect® spelar du direkt i Spotify appen, och med AirPlay® spelar du enkelt allt innehåll i Apple Music®. Vi har dessutom också Blueooth® som grädde på moset när det inte finns något trådlöst nätverk. Du kan också spela all musik du har lagrad i din telefon/tablet, och all musik som du har på dator eller NAS i ditt hemmanätverk.

Snabbvalsknappar
Det är inte alltid man vill starta telefonen, sätta igång appen och leta musik för att lyssna. Därför har vi på C5 och C10 lagt till fyra praktiska knappar där du kan lagra vad du vill genom att bara trycka på knappen. Vakna och sätt på din radiostation bara genom en enda knapptryckning på högtalaren. Klassiska presets, det blir inte lättare.

Spela din vinyl- eller CD-samling trådlöst i alla högtalare
Om man fortfarande älskar sin vinylsamling, eller CD-biblioteket är fyllt med favoritmusik är det inga problem att ansluta en skivspelare eller CD-spelare till C5/C10 högtalarna. Och spela ljudet trådlöst ut till alla högtalare. Old school känsla blandat med new school teknologi. Självklart kan andra enheter som Google Chromecast dongel anslutas och streamas i multiroom.

Ljud som passar i ditt hem
Modernt formgivna men samtidigt ett drag av det förflutna. Till synes enkla högtalare som är mycket lätta att placera överallt i ett hem. Med ett handtag i äkta läder och metalldetaljer i solid borstad aluminium. Materialval och kvalitet är något vi lägger stor vikt vid. Våra produkter är designade för att vara högtalare, inget annat. Enkelhet och tydlighet är viktigt för oss. Det ska kännas kvalitet lika mycket som det låter kvalitet. Addon C-serien är inget undantag. 

Pris och tillgång

Addon C5 finns i fyra färger: Coal Black, Arctic White, Storm Grey, och Dusty Pink.
Tillgänglig från 27 Mars 2017 hos återförsäljare och på audiopro.com
Rekommenderat cirkapris: 2.495 SEK (inkl. moms)

Addon C10 finns i tre färger: Coal Black, Arctic White och Storm Grey.
Tillgänglig från 27 Mars 2017 hos återförsäljare och på audiopro.com
Rekommenderat cirkapris: 3.495 SEK (inkl. moms)

Link 1 finns i ljust grå sandstensfinish.
Tillgänglig från 15 April 2017 hos återförsäljare och på audiopro.com
Rekommenderat cirkapris: 995 SEK (inkl. moms)

 

 

AUDIO PRO AB är ett svenskt ljudföretag med djupa rötter i hifitraditionen. Audio Pro har designat, utvecklat och tillverkat högtalare sedan 1978 och exporterar idag till över 30 länder. Audio Pro lanserade på 70-talet en rad aktiva högtalare som med avancerad teknologi och hög ljudkvalité har blivit milstoplar i högtalarhistorien. Idag är Audio Pro ett starkt och innovativt företag som drivs av en utpräglad entreprenörsanda där aktiva högtalare återigen står i fokus, nu med trådlösa möjligheter.

www.audiopro.se för mer informationAbout Audio Pro

AUDIO PRO AB är ett svenskt ljudföretag med djupa rötter i HiFi-traditionen. Audio Pro har designat, utvecklat och tillverkat högtalare sedan 1978 och exporterar idag till över 45 länder. Audio Pro lanserade på 70-talet en rad aktiva högtalare som med avancerad teknologi och hög ljudkvalité har blivit milstolpar i högtalarhistorien. Idag är Audio Pro ett starkt och innovativt företag som drivs av en utpräglad entreprenörsanda där aktiva högtalare återigen står i fokus, nu med trådlösa möjligheter.


Contacts

Maria Tullgren
Press Contact
Maria Tullgren
Jens Henriksen
Chief Sales & Marketing Officer
Jens Henriksen